Logo  

Escola de Muntanya de Montserrat,

des de 1991 al servei de les teves necessitats.

 
line decor
  
line decor
 
 
 
 
   
   
Escalada

A Aventura't som escaladors amb molts anys d'experiència, ens dediquem amb entusiasme a millorar les nostres habilitats en aquest esport.
A la nostra Escola de Muntanya hi trobaràs activitats d'escalada per a tots els nivells, preparem activitats tant per a nens de 6 anys com per a persones d'edat avançada. Això és possible perquè adaptem l'itinerari i el nivell a l'edat i forma física del participant.

  • Activitats infantils: Gràcies al nostre rocòdrom mòbil podem portar l'emoció de l'escalada a qualsevol lloc i per a totes les edats. Festes d'aniversari, extraescolars, tasts, cursets, entrenaments i dança vertical.
  • Activitats d'empresa: Cohesió d'equips, recerca de líders, confiança, companyonia i fins i tot adrenalina o relax.Si la vostra empresa, organització, club, .... vol assolir alguns d'aquests objectius, ho pot fer a través d'activitats com l' escalada, on comprovareu que les aparences enganyen, ja que la força és fàcilment compensada amb tècnica, confiança i voluntat. Contacteu amb nosaltres pels programes específics amb aquesta i altres activitats.
  • Sortides organitzades: Si no tens grup d'escalada, o us manca la seguretat suficient, o si vols portar el teu grup a gaudir de la muntanya, nosaltres us hi acompanyem amb totat seguretat.
  • Cursos d'escalada: Regularment fem cursos d'escalada on pots aprendre les tècniques necessàries per escalar amb la màxima seguretat.
  • Entrenaments dirigits: Regularment organitzem entrenaments dirigits al rocòdrom de la UPC. Per aquí han passat escaladors de gran nivell (8a i superior).

 

Per a més informació contacteu amb nosaltres.

 

 

 
        Aventura't, la vostra Escola de Muntanya.