Logo  

Escola de Muntanya de Montserrat,

des de 1991 al servei de les teves necessitats.

line decor
  
line decor
 
 
 
 
   
 

Aventura't ofereix a tots els seus amics al Facebook la possiblitat de conèixer i practicar tots aquells esports que ofereix habitualment al públic, per tal de facilitar el coneixement dels esports a la natura i les activitats d'aventura a totes les persones, des dels més petits fins als adults intrèpids.

 

 

120 € per gastar a ?

 

Aventurat Montserrat diu:    LA SORT CAL BUSCAR-LA
Com?
Us proposem un joc:

 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ


.- Aquest joc està obert a tothom i es pot participar individualment o en grup.

.- Cal ser amic d’Aventurat Montserrat al Facebook com a mínim abans de l’entrega del val per realitzar la comanda.


.- La recollida del premi serà retransmesa pel canal aventuratmontserrat de YouTube. El guanyador cedeix els drets d’imatge a Aventurat Montserrat, per emetre el vídeo de l’entrega del premi, amb carácter promocional.

El dia 05 de desembre de 2011, iniciem la quarta partida del joc que, amb el nom de viacaching té com a propòsit fer-vos passar una estona diferent a peu de via, on si heu escollit bé el sector d’escalada, i heu interpretat correctament les pistes que us donarem durant el mes a través del facebook, podreu trobar  un val de compra de material esportiu per valor de 120€.


La data límit per presentar el quart val guanyador és el dia 30 de desembre de 2011, i cal fer-ho a la botiga del patrocimador de la partida: ?

SORT


 
     

A Aventura't hi pots trobar moltes coses més, Colònies, Ponts de Mico, Rocòdrom mòbil, Tirolina y moltes activitats d'aventura més.

Per a més informació contacteu amb nosaltres.
 

 

 
        Aventura't, la vostra Escola de Muntanya.