Logo  

Escola de Muntanya de Montserrat,

des de 1991 al servei de les teves necessitats.

line decor
  
line decor
 
 
 
 
   
 

Aventura't ofereix a tots els seus amics al Facebook la possiblitat de conèixer i practicar tots aquells esports que ofereix habitualment al públic, per tal de facilitar el coneixement dels esports a la natura i les activitats d'aventura a totes les persones, des dels més petits fins als adults intrèpids.

 

 

120 € per gastar a ?

Aventurat Montserrat diu:    LA SORT CAL BUSCAR-LA
Com?
Us proposem un joc:

 

FUNCIONAMENT


1.- Durant el mes de desembre podreu sol.lcitar al nostre MUR a FACEBOOK les pistes, per localitzar el VAL DE 120€(del mes de gener) per comprar material a ? , fent preguntes que es puguin respondre amb les paraules "CALENT","FRED" , "Ok" o amb la paraula "BOTIGA" si cal que visitis l'establiment del patrocinador de la partida.


2.- Cada persona pot fer 1 pregunta a la setmana, de dilluns a dimecres i les respostes es donaran els divendres.


3.- Pots participar-hi sol o en grup, però el premi s’entregarà a 1 sola persona.


4.- Cal ser amic d’Aventurat Montserrat al facebook  i presentar el val del premi que has trobat a l’ establiment patrocinador d’aquesta partida, ?, abans del divendres 30 de desembre de 2011 a les 12,00 del migdia.


5.- Caldrà fer la comanda del material que es desitgi canviar pel xec aquest mateix dia(el dia en que presentis el val).


6.- La recollida del material s’efectuarà 30 dies després de fer la comanda, a l’establiment patrocinador del joc, de forma presencial, en dia i hora convingudes, per realitzar-ne un video que serà penjat al canal d’aventuratmontserrat al Youtube així com al Facebook o en altres mitjans, cedint els drets d'imatge a favor d'Aventurat Montserrat i els seus gestors i representants legals.

7.- Si algú troba el premi per atzar, podrà entregar el val a l’establiment patrocinador de la partida dins el mateix termini establert per la partida, fent-se prèviament amic d’Aventurat Montserrat al Facebook i acceptan totes les normes de participació.

SORT

 

 

 


 
     

A Aventura't hi pots trobar moltes coses més, Colònies, Ponts de Mico, Rocòdrom mòbil, Tirolina y moltes activitats d'aventura més.

Per a més informació contacteu amb nosaltres.
 

 

 
        Aventura't, la vostra Escola de Muntanya.